Asiakastarina:
Kauneuspiste Kekoni

Verkkosivut vastaamaan brändiä

Kauneuspiste Kekonin verkkosivut

Kauneuspiste Kekonin uudet sivut rakennettiin Kannustava-paketilla. Paketin etuna on edullisuus ja helppous. Paketti sopii pk-yrityksille, jotka haluavat lähteä rakentamaan sivujaan matalalla kynnyksellä ja nopealla aikataululla.

”Asiakkaat ovat antaneet todella positiivista palautetta uusien sivujen ulkonäöstä ja rakenteesta. Loistavasta kuvamateriaalista sivuilla voi kiittää Rouva Mustan Tiina Haringia, kuvat kertovat todellista tarinaa yrityksestäni.” kuvailee Kauneuspiste Kekonin yrittäjä Riitta Kekoni verkkosivuprojektin tuloksia.

Sivujen visuaalisessa ilmeessä otettiin huomioon kuvien ja brändin mukainen väritys, sekä samaan tyyliin sopivat fontit. Informaatiota pakattiin helposti omaksuttaviin palasiin, mm. hoitovaihtoehdot sivulla tiedot hoidoista on esitelty näppärissä osioissa.

”Välillä tuntui, että asiantuntija ymmärsi minua jo puolesta sanasta ja olin yllättynyt kuinka kivuttomasti projekti eteni”, lisää Riitta.

Projekti valmistui etuajassa ja nyt Kauneuspiste Kekonilla on näyttävät, kävijäystävälliset sekä brändiä vastaavat sivut.

Tutustu raikkaisiin sivuihin kauneuspistekekoni.fi osoitteessa.